Tor Inge Ulveseth

Tor Inge Ulveseth

Mange kjenner nok Tor Inge igjen fra Ricks i Bergen, humorfestivaler eller fra Latter i Oslo. Ikke nok med at mannen er morsom. Han kan trylle også. Med en blanding av humor og magi sørger Tor Inge Ulveseth for at du får trent både lattermuskler og at du får trigget din nysgjerrighet.
Under norgesmesterskapet i magi 2009 kom Tor Inge på 2. plass i kategorien Senior close-up (“nærtrylling”).

Selv om han kommer fra Norges våteste by er Tor Inge Ulveseth kanskje den aller mest tørrvittige i stallen til Humorkollektivet.
Han debuterte på scenen i desember 2006 som tryllekunstner, og forbløffet da publikum med korttriks og tryllefinter, akkompagnert av historier og vittigheter. Siden har han tatt steget videre som ekte stand up-komiker.Stilen går for det meste i særdeles intelligent humor presentert i en sjarmerende enkel form. Tor Inge kan løse rubiks kube på under fire sekund og kan trygt anbefales allergikere da han ikke har katt.

Med sin tørre og intelligente humor har Tor Inge tatt publikum med storm. Han stod igjen som en av tre vinnere av nykommerkonkurransen under Den Store Norske Humorfestivalen i Stavanger,
Juni 2008. Som belønning fikk han opptre på Latter under Stand Up-festivalen i Oslo, August 2008.
Hvor han igjen gjorde så godt inntrykk at de inviterte ham tilbake ikke lenge etter.

Selv om stand-up karrieren har skutt fart har ikke Tor Inge lagt tryllestaven på hyllen. Denne fingernemme karen elsker å lure sitt publikum og briljerer med kortstokken. Han er veldig flink i følge sin mor.

Tor Inge opptrer jevnlig for bedrifter, både store og små, privatpersoner og foreninger.
Om ønskelig kombinerer han humor og trylling, så ikke nøl med å booke Tor Inge til ditt arrangement!

Booke Tor Inge Ulveseth? Ta kontakt på bengt@humorkollektivet.no eller ring 97656503