KOMIKERE

Vidar11
VIDAR HODNEKVAM

Vidar er en hardtarbeidende ung komiker som brenner for sitt fag. Som siden sin debut i 2007, har reist landet rundt og fått publikum til å gapskratte med sylskarpe tekster og ektefølt innlevelse.
Vidar Hodnekvam har på rekordtid jobbet seg opp en solid cv som Stand-up komiker og som medlem av det progressive miljøet i Bergen har han hatt suksessopptredener i hele Norge, samt Finland, England og USA. Det er ikke bare på scenen han har gjort suksess, han var også med på showman julespesial, et stand up program på TV2 julen 2010, sammen med med bl.a Dag Sørås, Håvard Lilleheie og Christoffer Schjelderup.

Han har hatt lang erfaring med å være både konferansier og komiker på klubbkvelder og eventoppdrag. Vidar sin humor glir lett inn i de fleste firmasammenkomster. Han har også ledet flere kulturarrangement og prisutdelinger for næringslivet.

Booke Vidar Hodnekvam? Eller les mer her

 


Grim MobergGRIM MOBERG

Grim Moberg kom til verden i 1979 og det er ingen grenser hva han finner på å snakke om. Han kan det ene øyeblikket snakke om samlivsproblemer, og immitere rare slektninger, så ta for seg politikk og harselering av komersielle medier. At man ikke vet helt hvor man har denne fyren, er det som gjerne skiller han ut.

Grim har lang erfaring fra teaterscenen før han debuterte med stand up i 2007. “Jeg fant arbeidet med teater og roller nokså kevende, da man gjerne bruker mye energi på å bli et med karakteren jeg hadde. Mange mennesker er avhengig av at du er tilstede over lang tid, hvis ikke kommer produksjonen i fare. Med stand up er man derimot sin egen herre. Det er kun deg selv du skal ha kontroll over og du har bare et mål, få folk til å le. Ikke bare litt. Men mye.” Teatererfaringen er tydelig i hans standuprutiner, da han gjerne er innom en rekke roller i løpet av få minutter. Dette gjør Grim også svært lett å like og han har bred apell.

Booke Grim Moberg? Eller les mer herChristofferSchjelderupCHRISTOFFER SCHJELDERUP

Christoffer er født på Voss og oppvokst i Fana. Han snakker om alt mellom himmel og jord og går ikke av veien for å sparke i alle retninger. Han var med å starte Stand Up Stavanger og Stand Up Bergen og er en ildsjel for standup på Vestlandet. Han har opptrådd på de største scenene i Norge og er en erfaren tekstforfatter, komiker og konferansier på eventer, klubbkvelder og andre tilstelninger.

Christoffer er røff i stilen og leverer gjerne tekster rundt temaer som andre komikere ikke tør snakke om, samtidig er han smart nok til å få folk til å le av det de vanligvis ikke ville ledd av. Han tilpasser seg sitt publikum, og er tidligere brukt til å underholde alt fra 100 gallakledde fiffer til 20 mekanikere på et verksted. Christoffer var en del av ”Standup Juleshow” både i 2009 og 2010 som begge ganger fikk terningkast 5 av Bergens Tidende.
Uredd, sjarmerende og engasjert!

Booke Christoffer Schjelderup? Eller les mer her


Tor Inge UlvesethTOR INGE ULVESETH

Mange kjenner nok Tor Inge igjen fra Ricks i Bergen, humorfestivaler eller fra Latter i Oslo. Ikke nok med at mannen er morsom, han kan trylle også. Med en blanding av humor og magi sørger Tor Inge Ulveseth for at du får trent både lattermuskler og at du får trigget din nysgjerrighet.

Han er mye brukt i næringslivet som underholder og konferansier
og flere firma ønsker han tilbake år etter år som underholdning på julebordet

Han debuterte på scenen i 2006 som tryllekunstner, og forbløffet da publikum med korttriks og tryllefinter, akkompagnert av historier og vittigheter. Siden har han tatt steget videre som ekte stand up-komiker. Stilen går for det meste i særdeles intelligent humor presentert i en sjarmerende enkel form. Tor Inge kan løse rubiks kube på under fire sekund og kan trygt anbefales allergikere da han ikke har katt.

Booke Tor Inge Ulveseth? Eller les mer her

 


Tomas NesseTOMAS NESSE

Tomas Nesse debuterte på scenen høsten 2006. Stand Up Bergen har hatt gleden av å ha denne tørrvittige personligheten på scenen som konferansier, oppvarmer og klubbkomiker opp til flere ganger. Tomas har høstet lovord både under Humorfestivalen i Stavanger og Stand Up Festivalen i Oslo 2007. Han overrasket etablerte komikere med særegne sluttpoeng og godt materiale. Stand Up Bergen er stolt hver gang Tomas står på scenen og forklarer om Leger fullstendig uten grenser og om ting kan tenke tanker om ting som tenker tanker om ting.

Booke Tomas Nesse? Eller les mer her

 

 

 

 


Ole Soo komikerOLE SOO

Ole Soo er kjent for sine velskrevne tekster. Han har et høyt tempo, og punchlines kommer på løpende bånd. Han har en måte å snu og vende publikums syn, på alt ifra relasjoner og familieforhold, til menneskelig atferd. Sin egen oppvekst som koreaner i Bergen, er også noe han lett kan prate om, med en herlig selvironisk tone som blir elsket av publikum. Han startet sin karriere i Bergen 2010. Ikke lenge etter at han hadde etablert seg på storscenen til Rick´s i Bergen, gikk turen til Oslo, hvor han har blitt en gjenganger på Latter. Han har i tillegg stått på de fleste av landets store og små scener.

Hvis han får velge sitt eget publikum, vil de være uhøytidelige og selvironiske som han selv. Ole Soo elsker denne type publikum, og visa versa.

Booke Ole Soo? Eller les mer her

 


Jan Tore Kristoffersen komikerJAN TORE KRISTOFFERSEN 

Jan Tore var som tolvåring nominert til Amanda for «Beste mannlige skuespiller», en avdanket barneskuespiller som har funnet veien til vår scene, hvor han hører hjemme.

Han vant prisen for «Beste Nykommer» under Den Store Norske Humorfestival i Stavanger 2010.  Dønn ærlig og med null sensur kjører han på med grenseløs humor som man ikke skulle trodd at folk lo av . Men det gjør de! Absurd og grenseløs legger han ut om sitt liv på bunnen. Tragisk og herlig spinner han sammen virkelighet med sine rare tanker og resultatet er galskap på sitt gøyeste!

 

Booke Jan Tore Kristoffersen? Eller les mer her

 AndersMcAuley2ANDERS MCAULEY 

Er en komiker som forandrer seg fra år til år; noen sier til det bedre- hans familie mener til det verre.

Han er en progressiv komiker som tydelig er inspirert av absurd engelsk humor.
I tillegg til at han spiller gitar, synger, skriver tv/radio-ting, er han en meget vittig person som imiterer, kjører slapstick, og leverer stand-up av høy kvalitet.
Han har reist land og strand med div store komikere som oppvarmer/fluffer- og har satte spor etter seg hver gang; DNA spor selvsagt.
En mann som blir merkbar i fremtiden- hvor langt fram i tid vi snakker om er vanskelig å si, men flygende biler er et stikkord her.

Booke Anders McAuley? Eller les mer her