Dex Carrington og Anders McAuley!

Dex Carrington

Dex

Dex Carrington har vært på besøk hos oss på Ricks flere ganger. Denne gangen smeller vi til med en spesialkveld med Dex og hans gode venn, Anders McAuley, og sammen har de et helaftens show med standup og moro.

Dex Carrington ble for alvor kjent i Norge gjennom sin alternative reisebrevsserie, «Dexpedition» som er kjent fra Mtv og VGTV. Han har fått en massiv fanbase i Norge, og kom seg raskt opp på en standupscene. Der har han vist at han for alvor hører hjemme. Blander sin egen herlige personlighet med observasjoner, rare tanker og galskap. Det er en herlig opplevelse, og du er hjertelig velkommen til å le av og med Dex denne kvelden på Ricks.

Anders McAuley er jo en av de faste på scenen her i Bergen. Har jo også vært rundt på alt annet av scener i Norge, og er også blitt fast inventar på radio med programmer som «Kirketid» og «Popsalongen». Standupen hans er en salig blanding av tull, imitasjoner og satire. Sparker alle veier, og utleverer seg selv helt inn til sjelen. En opplevelse de fleste bør nyte, og han anbefales på det varmeste!

KJØP BILLETTER HER